طراحی وبسایت

ابزار اصلی کامیابی شما در عصر حاضر

درباره وبسایت، رابط کاربری (UI) و تجربه کاربری (UX) چه می دانید؟

احتمالا تا به حال تجربه ورود به وبسایت هایی با گرافیک یکنواخت و منوهای گیج کننده را داشته اید که با خواندن مطالبی درهم و در نهایت عدم کسب اطلاعاتی که در پی آن بوده اید مجبور به ترک آن وبسایت می شوید. در نقطه مقابل، وبسایتی را هم تجربه نموده اید که گذر زمان را در مدتی که مشغول گشت و گذار در آن بودید حس نکرده اید. در اینجاست که صحبت از مفاهیمی همچون رابط کاربری (UI) و تجربه کاربری (UX) به میان می آید.

رابط کاربری (UI) چیست؟

بطور کلی به ظاهر گرافیکی وبسایت که کاربر با ورود به آن و مرور صفحات مختلفش مشاهده می نماید رابط کاربری گفته می شود. بدیهی است امروزه که گرافیک جذاب جایگاه ویژه ای را در جذب مخاطبان و برندینگ داراست، مقوله UI وبسایت نیز از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.

تجربه کاربری (UX) چیست؟

به زبان ساده تجربه کاربری به آسان بودن کار و وبسایت و یافتن هرچه راحت تر مطالبی که کاربر به دنبال آن است اطلاق می شود. نقشه سایت با ساختار مناسب، منوهای با مفهوم و مرتب و… عواملی هستند که تجربه کاربری را ارتقا می بخشند.

چرا وبسایت شما مهم ترین ابزار بیزینس و برندسازی شما محسوب می گردد؟

رشد، توسعه و گسترش وبسایت ها، فضای مجازی و شبکه های اجتماعی در این روزها بر کسی پوشیده نیست. در این میان وبسایت ها با قابلیت های بسیار بیشتری که نسبت به سایر پلتفرم ها در اختیار شما می گذارند، ابزار مناسب تری برای ارتباط و تعامل حداکثری با مخاطبان و مشتریان تان می باشند. ضمن آنکه میلیون ها نفر روزانه با استفاده از نتایج حاصل از موتورهای جستجو در پی یافتن اطلاعات و رفع نیازهای خود بوده که در نهایت وبسایت هایی که با کیفیت تر بازدیدکنندگان و مخاطبان بیشتری را نیز در پی خواهند داشت. در ادامه به مهم ترین دلایل داشتن یک وبسایت مناسب اشاره می کنیم:

  1. حضور شبانه روزی در بازار:
    بر خلاف زمان محدود یا اداری کسب و کارها بصورت فیزیکی، وبسایت ها کانالی همیشگی برای ارتباط شما با مشتریانتان می باشد. مخاطبان شما در هر ساعت از شبانه روز می توانند با مراجعه به وبسایت شما اطلاعاتی را که به آن نیاز دارند کسب نمایند و یا سفارش خود را ثبت کنند.
  2. ارتباط و پشتیبانی 24 ساعته:
    با استفاده از وبسایت می توانید پشتیبانی 24 ساعته ای را از مشتریان خود داشته باشید. در این میان می توانید از ابزاری چون پرسش و پاسخ های از پیش تعیین شده، چت آنلاین، ربات های پشتیبانی و… بهره ببرید.
  3. جذب بیشتر مشتریان:
    راه های ارتباطی فیزیکی به دلیل محدودیت منابع مالی و انسانی توانایی مشخصی را در جذب مشتریان دارند، حال آنکه وبسایت ها می توانند کسب و کار شما را در هر جای دنیا و برای هر تعداد مخاطبی نمایندگی کنند.
  4. همگام با رفتار مشتریان:
    طبق آخرین تحقیقات صورت در حدود 63 درصد تمام خرید کالاها در اقصی نقاط جهان از طریق وبسایت ها و فروشگاه های آنلاین اینترنتی صورت پذیرفته است. همین آمار نشان دهنده گرایش مشتریان به استفاده از اینترنت و وبسایت ها و فرصت بی نظیری که در اختیار کسب و کارها در این حوزه قرار می دهد است.
  5. قلب تپنده فضای مجازی:
    تمامی پلتفرم های فضای مجازی فرصتی را برای دیده شدن بیشتر شما در اختیارتان می گذارند. وبسایت شما به عنوان مرکزی که تمامی مخاطبان این پلتفرم های مختلف به سمت آن هدایت می گردند عمل می کند تا بیشترین بهره مندی را از آن داشته باشند.
  6. اعتباربخشی به برند:
    بسیاری از مشتریان قبل از هرگونه ارتباطی با کسب و کار شما اقدام به جستجوی برند شما در اینترنت می نمایند. همانطور که نبود نام و نشان مناسبی از برند شما در اینترنت تصور بدی را در ذهن افراد ایجاد می نماید، داشتن یک وبسایت حرفه ای می تواند اعتبار چندین برابری را به برند شما ببخشد.
  7. بهره مندی از نتایج موتورهای جستجو:
    به عنوان یکی از عوامل اصلی هدایت ترافیک به سمت وبسایت های مختلف می توان از موتورهای جستجو نام برد، بطوریکه 53.3 ترافیک تمامی وبسایت ها از طریق موتورهای جستجو شکل می گیرند و 49 درصد کاربران از گوگل برای پیدا کردن محصولی که به آن نیاز دارند استفاده می نمایند. این آمار نشان دهنده اهمیت داشتن یک وبسایت عالی و سئو وبسایت می باشد.

ویژگی های وبسایت حرفه ای از نظر طراحی

  1. از UI و UX مناسبی برخوردار است.
  2. در صورت وجود فروشگاه اینترنتی فرآیند یافتن کالاها، ثبت سفارش و پرداخت برای مشتریان آسان می باشد.
  3. صفحه اول وبسایت و یا صفحات فرود آن به شکل  عالی از نظر گرافیکی و ارائه مطالب طراحی گردیده اند.
  4. وبسایت از سرعت مناسبی بهره می برد.
  5. تصاویر و فیلم های بهینه سازی گردیده اند.
  6. نسخه های متفاوت وبسایت (دسکتاپ، تبلت و موبایل) به صورت ریسپانسیو طراحی می شوند.
  7. به بهترین شکل ویژگی های برند و مزایای رقابتی آن را به مخاطبان ارائه می دهد.
  8. راه های تماس به راحتی در دسترس کاربران قرار دارند.